Proizvodi

close
PRODAVNICA 1 - MALOPRODAJA - PREKOPUTA MAK PUMPE Adresa: Obili─çev Venac 117 Ni┼í Telefon: +381184560977        PRODAVNICA 2 - MALOPRODAJA - KNJA┼ŻEVA─îKA Adresa: Knja┼żeva─Źka 7, Donja Vre┼żina Ni┼í Telefon: +381184560977        PRODAVNICA 3 - MALOPRODAJA - KP DOM Adresa: Milke Proti─ç 17 Ni┼í Telefon: +381184560977        PRODAVNICA 4 - MALOPRODAJA Adresa: Vre┼żinski bulevar 9 Ni┼í Telefon: +38118572183        VELEPRODAJA - KP DOM Adresa: Milke Proti─ç 17 Ni┼í Telefon: +381184560977        MAGACIN Adresa: Topli─Źkog Partizanskog odreda BB Ni┼í Telefon:       
sort proizvodi

Reklamacija i odustanak od kupovine (ugovora)

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice su pra─çeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate odre─Ĺeni artikal na kvalitet mi ─çemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti na─Źin kao da ste robu kupili u klasi─Źnoj prodavnici.

1) Ukoliko je isporu─Źeni proizvod ošte─çen ili mu nedostaju neki delovi (nekompletan je) problem se mora evidentirati na licu mesta, ispred kurira, tako što ─çete proveriti robu i ukoliko nešto nije u redu, odmah prijaviti neispravnost. Ukoliko kurir ne sa─Źeka da proverite paket, rok za reklamaciju je 14 dana. Ukoliko je paket koji Vam je kurir dostavio ošte─çen mo┼żete odbiti pošiljku, ukoliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranje paketa du┼żni ste da reklamaciju prijavite u roku od 24h jer u suprotnom ne─çe biti prihva─çena.

2) U slu─Źaju reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda robu odnosite u maloprodaju gde ste proizvod kupili i gde ga mo┼żete reklamirati. Ako ste proizvod kupili preko web-a, kontaktirate nas na kontakt telefone koji se nalaze na našoj stranici kako bi se dogovorili o preuzimanju neispravanog ure─Ĺaja i dostavili ga našoj slu┼żbi reklamacija.

3) Ukoliko Vam proizvod koji ste poru─Źili stigne ošte─çen prilikom isporuke, potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku slu┼żbu koja je proizvod dostavila kako bi napravili zapisnik, a zatim nas obavestiti o tome.

4) Imate rok od 14 dana, od dana prijema, da vratite robu prodavcu, ukoliko iz nekih razloga niste zadovoljni. Kupac robu mo┼że da vrati samo uz RA─îUN i napisan RAZLOG VRA─ćANJA. Mi ─çemo robu prihvatiti i izvršiti povra─çaj novca, ako u tom periodu niste oštetili ili na bilo koji drugi na─Źin umanjili vrednost proizvoda. Potrebno je da nas o tome obavestite office@logostrgovine.rs i popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na ovom sajtu. Povra─çaj robe i novca ide o trošku kupca.

Reklamacioni list mo┼żete preuzeti   Reklamacioni listovde.

Obrazac za Odustanak od kupovine mo┼żete preuzeti  ovde.

Go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Prona─Ĺeno je proizvoda

×

Uspešno ste dodali proizvod u korpu!!!

Some text in the Modal Body

logos
 • Template keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 % Template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kola─Źi─çe radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa koriš─çenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima koriš─çenja kola─Źi─ça i potvr─Ĺujete prihvatanje kola─Źi─ça na njegovim stranicama.

  Prihvatam