Proizvodi

close
PRODAVNICA 1 - MALOPRODAJA - PREKOPUTA MAK PUMPE Adresa: Obilićev Venac 117 Niš Telefon: +381184562320        PRODAVNICA 2 - MALOPRODAJA - KNJAŽEVAČKA Adresa: Knjaževačka 7, Donja Vrežina Niš Telefon: +38118574587        PRODAVNICA 3 - MALOPRODAJA - KP DOM Adresa: Milke Protić 17 Niš Telefon: +381184560876        PRODAVNICA 4 - MALOPRODAJA Adresa: Vrežinski bulevar 9 Niš Telefon: +38118572183        VELEPRODAJA - KP DOM Adresa: Milke Protić 17 Niš Telefon: +381184560977        MAGACIN Adresa: Topličkog Partizanskog odreda BB Niš Telefon:       
sort proizvodi

O nama

Preduzeće LOGOS TRGOVINE DOO je osnovano 2003. godine. Prateći potrebe i zahteve tržišta počinje sa širenjem prodajnog i magacinskog kapaciteta, investiranjem u opremu i širenjem asortimana i obima prodaje.

Kako bimo bili što bliži i dostupniji svima na tržištu otvorili smo maloprodajne objekte na još tri adrese u Nišu, a zatim sa povećanjem obima prodaje počeli smo i sa veleprodajom i distribucijom svih građevinskih materijala na teritoriji Niša i okoline.

Danas, 16 godina kasnije, imamo četiri vrhunski snabdevena i savremeno opremljena maloprodajna objekta i jedan magacin veleprodaje.

Naša vizija je da budemo prepoznati kao brend u prodaji građevinskog materijala i usluga kao firma koja stalno postavlja više standarde u:
•             oblasti poslovanja, trgovine i investicija,
•             pomoći našim zaposlenima u obezbeđenju najpovoljnijih uslova rada,
•             potrošačima u obezbeđenju najšireg asortimana proizvoda kao i najboljih saveta i ideja za zadovoljavanje svojih potreba.

Cilj za ispunjenje svoje misije i vizije firma Logos Trgovine ostvaruje svakodnevno uz:
•             postizanje kontinuiranog rasta prometa i dobiti kao sigurnosti da smo na pravom putu,
•             svoje zaposlene i njihovo maksimalno angažovanje na poslu u delu unapređenja procesa rada kao i kontinuirano ulaganje u njihovu edukaciju,
•             praćenje trendova i konstantno ulaganje u proširenje asortimana proizvoda i usluga,
•             građenje dobrih poslovnih i partnerskih odnosa sa proizvođačima kao i korisnicima naših proizvoda i usluga,
•             ispunjenjem obaveza prema svim saradnicima u lancu i društvu uopšte.

Go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

×

Uspešno ste dodali proizvod u korpu!!!

Some text in the Modal Body

logos
 • Template keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 % Template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam