Proizvodi

close
apps proizvodi
news

Joris Ide THERMOCONFORT

Autor:


Joris Ide?

Joris Ide je Belgijska kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom gradjevinskog materijala izrađenog od metala.
Kompanija ima višedecenijsko iskustvo u industriji proizvodnje građevinskog materijala izrađenog od metala i razvila je prisutnost u više od 15 zemalja širom sveta. Kompanija pruža širok spektar proizvoda za različite primene i sektore, kao što su poljoprivreda, industrija i stanovanje, 
te su posvećeni pružanju najboljeg mogućeg servisa i stvaranju dugoročnih odnosa sa svojim klijentima.

 

THERMOCONFORT®

Dva puta tanja, dva puta bolja termička izolacija. Moguće je!

Zbog izuzetnog inicijalnog stepena toplotne provodljivosti od 0.022 W/mK Joris Ide THERMOCONFORT je dvostruko tanji i dvostruko bolji termoizolacioni sistem. Panel od 100m Joris Ide THERMOCONFORT® je ekvivalent panelu mineralne vune debljine 160mm, odnosno panelu stiropora debljine 200mm.

Krovna

Koristi se za svaki vid izolacije:

Krovna

Krovna izolacija

Zidna

Zidna izolacija

Podna"

Podna izolacija

Par stvari koje treba znati o THERMOCONFORTU®:

Naravno da se moze malterisati!

Joris Ide THERMOCONFORT® je jedini ETICS sertifikovani proizvod. Pogodan je za bilo koju vrstu primene/lepljenja u svim varijantama toplotne izolacije. Struktura Joris Ide THERMOCONFORT-a omogućava malterisanje, kako na krutim, ravnim površinama, tako i na onima koje zahtevaju određeni stepen elastičnosti.

Bez buke!

Joris Ide THERMOCONFORT® ima strukturu koja omogućava zvučnu izolaciju. Čak i dvorane za događaje koriste naš proizvod kako bi se osiguralo da se buka ne širi u blizini. Nakon ispitivanja, spada u klasa E, prema evropskom standardu
(EN13165 + A1:2015).

Može li opterećenje ići do 15 tona po metru kvadratnom?

Proizvod ima dovoljnu mehaničku čvrstoću i veliku nosivost koja omogućava izlivanje cementne košuljice. Joris Ide THERMONOFORT® omogućava montažerima da postave krovnu knostrukciju bez tabli i da slobodno posle hodaju po njima. Optrerećenje/pritisak na Thermoconfortu moze ići preko 15tona/m2 (preko 150kPa) po ispitivanjima u INERCO laboratorijama.

Tri puta brže!

Montaža je dosta brža jer Joris Ide Thermoconfort® ima nisku upotrebu dodatnih materijala tokom instalacije.Osim toga, mala težina i veliki format ploča omogućavaju efikasnu montažu.

Nemojte se igrati vatrom!

Joris Ide THERMOCONFORT® je samogasiv. U slučaju požara ploče se ne tope niti dozvoljavaju širenje požara. U dodiru sa vatrom formira se karbonizovani sloj koji štiti strukturu zgrade - po rezultatima testiranja u laboratorijama 
Rumunskog instituta za istraživanje i razvoj u građevinarstvu.

Bez gubitka energije!

Zbog načina spajanja (table su "falcovane"), zategnutost prilikom montiranja je dosta bolja od klasičnog montiranja ostalih termoizolacionih materijala. Iz tog razloga, nema toplotnog mosta, čime se obezbeđuje odgovarajuća zaštita površine koja se izoluje.

Ne brinite se za vlagu!

Zbog sistema zatvorenih ćelija, vodootpornost Joris Ide THERMOCONFORT-a minimalizuje se dejstvo vode i ne dozvoljava infiltraciju. Budući da ne zadržava vodu, značajno se skraćuje vreme sušenja zgrada. U poređenju sa klasičnim rešenjima koja gube 50% svojih svojstava za 10 godina, Joris Ide THERMOCNOFORT zadržava svojih 99% početih svojstava zbog nepropusnosti.

Dimenzije ploča:

Krovna
Krovna

 

Našu ponudu možete pogledati na linku.

 

Izvor:

http://www.facebook.com/thermoconfortsrbija

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

  • Maestro
  • Mastercard
  • Dinacard
  • AmericanExpress
  • Visa
  • Bancaintesa
  • Visa verificated
  • Master secure
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • placeholder slika

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam